Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Vertical Motion boeken?

Wilt u Vertical Motion boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vertical Motion vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Vertical Motion direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Vertical Motion

Vertical Motion is een groep met acrobatische dansers die een spectaculaire dans tegen een hoge wand uitvoeren. Of het nu een kerktoren, een hoge brede pui is of de achterwand van het toneel van een theater is, ze voeren daar hun halsbrekende toeren uit. Op pittige muziek en omgeven door prachtige projectiebeelden. Deze dans is een unieke bewegingsvorm. Het is een samenspel van sierlijke bewegingen, dans en acrobatiek.

De standaard act heeft een lengte van 20 minuten voor de volledige voorstelling Colours of the Year. Je kan ook kiezen voor ingekorte versie in overleg die meerdere malen kan worden uitgevoerd.

 

Vertical Motion boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur20 minuten
TechniekGeen techniek
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreAct
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vertical Motion is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vertical MotionITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vertical Motion ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vertical Motion zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.