Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Christmas Strings/Perfect Strings boeken?

Wilt u Christmas Strings/Perfect Strings boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Christmas Strings/Perfect Strings vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Christmas Strings/Perfect Strings direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Christmas Strings/Perfect Strings

Speciaal voor de feestelijke decembermaand komen de prachtige `violiste’ met een op maat gemaakte show geheel in het teken van de kerst.

Heeft u een kerstborrel, kerstdiner, kerstgala of een dergelijke feestelijke bijeenkomst in december? Dan mogen de ‘Christmas Strings’ niet ontbreken. Zij zorgen voor een sfeervolle, swingende act tijdens uw kerst evenement!

Christmas Strings/Perfect Strings boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting3 personen
GenreKerst
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Christmas Strings/Perfect Strings is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Christmas Strings/Perfect StringsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Christmas Strings/Perfect Strings ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Christmas Strings/Perfect Strings zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.