Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Tropical Samba Show boeken?

Wilt u Tropical Samba Show boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tropical Samba Show vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Tropical Samba Show direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Tropical Samba Show

Zang, dans, limbo en vuur zijn de ingrediënten van spetterende shows van de professionele dansgroep. Door hun veelzijdigheid, exotische uitstraling en temperamentvole presentatie zijn ze, met hun schitterende kostuums, dé groep bij uitstek voor een sprankelend feest. 

Samba Show
Een show vol opzwepende ritmes, waarin de dames, met hun schitterende kostuums, u zingend en dansend in de sfeer van het Braziliaanse carnaval brengen. 

Limbo & Fire Show
Drie danseressen staan met hun lenigheid en vuurspuwkwaliteiten garant voor een adembenemende show. Een zinderend spektakel waarbij ook het publiek uitgenodigd wordt om het limbodansen zelf te proberen. 

Tropical Samba Show boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting9 personen
GenreShow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tropical Samba Show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tropical Samba ShowITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tropical Samba Show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tropical Samba Show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.