Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Cherry Freshness boeken?

Wilt u Cherry Freshness boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Cherry Freshness vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Cherry Freshness direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Cherry Freshness

CherryFresh is een professioneel muziek duo, bestaande uit toetsenist Vlad en zangeres/dochter Adriana. Als jong maar ervaren duo worden ze gekenmerkt door hun grote veelzijdigheid, flexibiliteit en klantgerichtheid. Waardoor zelfs het meest kritische publiek gezellig met de voetjes van de vloer zal gaan!

CherryFresh heeft dezelfde rijke sound als een band, maar past zich qua volume altijd aan jouw voorkeur. Of het nu gaat om ingetogen achtergrondmuziek of knallende feestmuziek. Geluidsvrouw Diana is altijd aanwezig, zodat het geluid optimaal is en voldoet aan jouw wensen.

 

Hoewel ze dezelfde volle sound hebben als een band, zijn ze niet overheersend, omdat ze altijd spelen op het gewenste volume. Dus voor zowel een intieme receptie als een groot feest zit je goed bij CherryFresh!

Indien gewenst spelen ze rustige achtergrondmuziek af tijdens hun pauzes.

Cherry Freshness boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting2 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Cherry Freshness is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Cherry FreshnessITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Cherry Freshness ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Cherry Freshness zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.