Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Checkpoint boeken?

Wilt u Checkpoint boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Checkpoint vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Checkpoint direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Checkpoint

Wat is Checkpoint? Checkpoint is een allround orkest, opgericht in 1982 en bestaat uit 5 zeer enthousiaste muzikanten die op professionele wijze musiceren en 2 charmante zangeressen. Hoe treedt Checkpoint op? Checkpoint treedt avondvullend op met diverse sets, waarvan elke set door middel van lichteffecten, een uitstekende geluidsinstallatie en speciale kleding wordt geaccentueerd. Checkpoint wordt ondersteund door twee technici die ruim van tevoren op de locatie arriveren om de licht- en geluidsinstallatie op professionele wijze op te bouwen en die zorg dragen voor een juiste balans en aanpassing van deze apparatuur in de feestzaal. Wat voor repertoire? Behalve de hits uit de jaren '60, '70, '80, '90 en het actuele top-40 werk brengt Checkpoint bovendien ook Nederlandstalige nummers, achtergrondmuziek en Zuid Amerikaanse muziek. Bij Checkpoint blijft de klant altijd koning en wordt het repertoire, volume en kleding (ook van de technici) aangepast aan de wensen van de klant.

Checkpoint boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting5 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Checkpoint is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van CheckpointITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Checkpoint ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Checkpoint zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.