Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Tom Sligting boeken?

Wilt u Tom Sligting boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tom Sligting vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Tom Sligting direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Tom Sligting

 

Stand up comedy is op zijn lijf geschreven. 

Tom, stand-up comedian van het eerste uur, treedt met diverse comedy gezelschappen op in theaters, cafés en schouwburgen door het hele land. Het Comedy Café in Amsterdam is zijn thuisbasis, waar Tom tot de kopstukken behoort: altijd goed voor een spetterende show!

Maatwerk is zijn sleutel voor succes. 

Na een studie commercieel economie heeft Tom vijf jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Het laatste jaar als trainer van marketing concepten. Een aantal jaar geleden stapte Tom uit het bedrijfsleven en werd van de een op de andere dag stand-up comedian. Met succes: sindsdien heeft hij al honderden shows door het hele land gegeven. Mede door zijn achtergrond is hij zeer succesvol met optredens voor het bedrijfsleven en instellingen. 

Als geen ander komt hij met observaties over zaken en gebeurtenissen die op dat moment actueel zijn. Deze maatopdrachten staan telkens weer garant voor een spetterend optreden. Tom heeft al jaren ervaring met het optreden voor bedrijven en instellingen, hierdoor kan hij ook advies geven. 

Tom Sligting boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreStand-up comedy
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tom Sligting is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tom SligtingITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tom Sligting ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tom Sligting zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.