Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Tissue Act boeken?

Wilt u Tissue Act boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tissue Act vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Tissue Act direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Tissue Act

Een tissue act is een prachtige kunst. Spannende om naar te kijken, schudt het publiek wakker en maakt de avond speciaal, feestelijk en memorabel. Het is de ideale act en maakt het geheel compleet.

Er is keuze uit verschillende acts met elk een eigen sfeer, make-up, kostuum, tissue kleur en muziek. Ook kan er een act op maat gemaakt worden met muziek naar keuze in de sfeer van het evenement of feest.

Ook is het mogelijk een act synchroon uit te voeren met 2 of meer tissue acrobaten.

 

Tissue Act boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting2 personen
GenreAct
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tissue Act is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tissue ActITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tissue Act ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tissue Act zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.