Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Charles Dickens Trio boeken?

Wilt u Charles Dickens Trio boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Charles Dickens Trio vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Charles Dickens Trio direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Charles Dickens Trio

Professionele muzikaal gezelschap bestaande uit accordeonist, gitarist/percussie, trompettist/saxofonist/fluit en meerstemmige zang. Sfeervolle ‘kerstsongs’ brengen ze akoestisch ten gehore. Kleding en repertoire aangepast aan de wensen van de opdrachtgever.

Charles Dickens Trio boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 60 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting3 personen
GenreKerst
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Charles Dickens Trio is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Charles Dickens TrioITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Charles Dickens Trio ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Charles Dickens Trio zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.