Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Cat Ballou boeken?

Wilt u Cat Ballou boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Cat Ballou vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Cat Ballou direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Cat Ballou

Stijlvol orkest dat een muzikale performance biedt met stijl en cachet. 

De enthousiaste en ervaren musici zijn afgestudeerd aan het conservatorium voor lichte muziek in Hilversum. Sfeervolle achtergrond muziek, swingende jazz, latin stukken en eigentijdse pop worden smaakvol uitgevoerd. Het kwartet speelt in de bezetting van toetsen, contrabas/basgitaar en drums aangevuld met zangeres. Door de grote professionaliteit is dit orkest inzetbaar voor de meest uiteenlopende evenementen, variërend van bedrijfsopeningen tot congressen en diners dansants.

Ze gaan stijlvol gekleed en onderscheiden zich door hun flexibele en bescheiden opstelling.

Cat Ballou boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Cat Ballou is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Cat BallouITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Cat Ballou ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Cat Ballou zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.