Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

The Originals boeken?

Wilt u The Originals boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Originals vindt u hier op deze pagina.

Wilt u The Originals direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

The Originals

The Originals!

The Interactive Music Experience

The Originals spelen alles wat jij wilt horen. Ze laten jouw favoriete nummer zelfs bijna net zo goed klinken als het origineel. De interactieve live-act staat garant voor een muzikale belevenis vol instrumentaal vuurwerk, vette muzikale verrassingen en een heleboel plezier.

The Originals zijn de absolute top van de interactieve muziek, de vijf heren spelen al vele jaren op alle podia van Nederland en daarbuiten. Zo gingen ze als grondleggers van de stand-up pop samen de halve wereld rond. Het is niet voor niets dat juist The Originals worden gevraagd om bijvoorbeeld strandfestival Zand in Almere te openen.

The Originals zijn Axel (toetsen, zang), Erik (zang, percussie), Hans (zang, bas, toetsen, gitaar), Rias (gitaar, zang) en William (drums). Zij maakten eerder al furore met bands als De Coronas, Volumia!, VanVelzen, 2nd Place Driver, Stud Muffins en Crazy Pianos.

The Originals zijn met recht de meest muzikale en flexibele live-act van nu! Als je ze eenmaal gezien en gehoord hebt, weet je het zeker: nothing sounds like The Originals!

 

 

The Originals boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 45 Min.
TechniekIncl. Geluid tot 500 personenlicht en led screens
Bezetting5 personen
GenreAllround
PrijsVanaf € 5.995

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Originals is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The OriginalsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Originals ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Originals zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.