Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Cafe Flamand boeken?

Wilt u Cafe Flamand boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Cafe Flamand vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Cafe Flamand direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Cafe Flamand

Overal waar Miguel Wiels en Peter Van de Veire komen met hun nieuw project, bouwen mensen spontaan een feestje. Niet alleen zal Niels Destadsbader als extra ambiancemaker aantreden, Peter en Miguel brengen ook telkens een verrassende gast mee (Belle Perez, Tom Dice, Kris Wauters, Nicole & Hugo…). Ze schotelen hun publiek de beste Vlaamse hits voor, maar ook enkele anderstalige classics ontbreken zeker niet

Cafe Flamand boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting3 personen
GenreVlaams
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Cafe Flamand is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Cafe FlamandITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Cafe Flamand ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Cafe Flamand zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.