Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Barbara Dex boeken?

Wilt u Barbara Dex boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Barbara Dex vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Barbara Dex direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Barbara Dex

Ook al dacht Barbara als dochter van een zingende vader in het begin van de jaren 90 niet meteen aan een eigen zangcarrière,?toch staat deze Kempense zangeres ondertussen al meer dan 22 jaar mee aan de Vlaamse top.
En al die tijd onderscheidde Barbara zich met een prachtige stem, maar ook door een verscheidenheid aan muziekstijlen. Dat bewijzen haar negen full albums, met daarop Nederlandstalige parels, gospelnummers en een greep stevige country-rock, steeds gezongen met overtuiging en met veel aandacht voor een goeie song.

Ook op het podium staat Barbara steeds heel overtuigend.?Ze voelt zich overal thuis: in het theater, op een festivalpodium, tijdens een sfeerrijk feest. En of het nu met haar eigen band is of als gastzangeres van een klein of groot orkest, Barbara staat er telkens opnieuw, vol overtuiging.

Haar zangtalent en de muzikale goesting van Dex zijn onuitputtelijk, de hoogste tijd dus voor wat nieuw eigen werk.
Met “Dex, drugs en rock & roll” stelt Barbara haar gloednieuwe CD voor in de Vlaamse theaterzalen.
Ze kruipt hiervoor in de sfeer van jazz & lounge, gecombineerd met pop muziek.
Op het podium ondersteund door niemand minder dan Buscemi, alias Belgisch top DJ Dirk Swartenbroekx, brengt Barbara Dex een breed nieuw repertoire in warme jazz, lounge en popklanken die uitstekend passen bij haar veelzijdige stem.
Buscemi deed trouwens de productie van haar cd.

 

Barbara Dex boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Barbara Dex is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Barbara DexITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Barbara Dex ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Barbara Dex zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.