Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Broadway boeken?

Wilt u Broadway boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Broadway vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Broadway direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Broadway

Broadway, de naam staat in de wereld synoniem voor glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer. Wie wel eens op Broadway is geweest ziet en proeft daar de cultuur van muziek en beleving en laat zich keer op keer verrassen. Zo is het ook bij Broadway de Band.

Dat is een combinatie van ontzettend veel ervaring, heel veel enthousiasme, een hoog muzikaal niveau, een zeer verrassend repertoire vol Guilty Pleasures en een feest van herkenning, 6 zeer sympathieke top musici en een geweldige hardwerkende crew. De ideale invulling voor elk event, want de coverband Broadway kan en wil alles en overal spelen. Van bedrijfsfeest tot de grootste tentfeesten en van de meest intieme bruiloft tot een swingende discotheek.

Broadway is de ideale band om mee te werken. Zonder allerlei fratsen maar gewoon zeer gedegen, altijd optimaal presterend en bovenal van een top niveau in Nederland. Broadway behoort tot de top van de Nederlandse coverbands en laat dat altijd en overal zien!

Broadway is een altijd vernieuwende band en laat dit steeds weer blijken. Met nieuwe repertoire, nieuwe podiumdelen, nieuwe lichtshows, gebruik van specials zoals CO2 en fireblasters en nog meer klasse en glamour! 

 

Broadway boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 50 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting6 personen
GenreAllround
PrijsVanaf € 2.895

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Broadway is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van BroadwayITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Broadway ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Broadway zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.