Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Brass'm boeken?

Wilt u Brass'm boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Brass'm vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Brass'm direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Brass'm

Professioneel koper kwintet bestaande uit vijf conservatorium muzikanten. Onderleiding van Jef brengen zij een zeer gevarieerd repertoire van jazz, dixieland tot klassieke stukken. Deze formatie is opgericht om achtergrondmuziek te verzorgen op bruiloften, recepties en andere feestelijke gelegenheden. Brass’m valt bij het publiek al snel in de smaak en is inmiddels een veel gevraagd kwintet. Optredens in binnen en buitenland, van bruiloften, bedrijfsfeesten tot luxe galadiners.

Brass’m is uniek door de samenstelling en het bijzondere repertoire wat speciaal is gearrangeerd voor dit kwintet. Uit de diverse optredens is gebleken dat het combineren van muziekstijlen zeer succesvol is door de afwisseling en de herkenbaarheid.

 

Kleding en repertoire worden aangepast aan de wensen en sfeer van het feest.

Bezetting: 2 trompetten, 2 trombones en een bastuba.

Brass'm boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting5 personen
GenreJazz
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Brass'm is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Brass'mITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Brass'm ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Brass'm zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.