Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Bosco Big Band boeken?

Wilt u Bosco Big Band boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Bosco Big Band vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Bosco Big Band direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Bosco Big Band

Bosco little big band is een vet swingende ritmesectie, een krachtige 6-mans blazerssectie en een energieke, charismatische frontman: BOSCO, een band waarvoor geen muziekstijl te gek lijkt te zijn. Het aanstekelijke enthousiasme van de musici en het torenhoge muzikale niveau van dit collectief zijn de voornaamste handelsmerken van deze band, die vaak omschreven wordt als een "commerciëel showorkest Amerikaanse stijl".

Bosco Little Big Band bestaat uit totaal 11 enthousiaste top muzikanten. BOSCO werd eind 2003 opgericht door trompettist, arrangeur en muziekproducer Daan. De band groeide in korte tijd uit tot een veelgevraagd collectief, dat door heel Nederland speelt op o.a. (jazz)festivals, bedrijfsfeesten en gala's. Daarnaast wordt de band regelmatig ingehuurd om artiesten uit alle muzikale categorieën te begeleiden.

 

Bosco Big Band boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting11 personen
GenreJazz
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bosco Big Band is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bosco Big BandITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bosco Big Band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bosco Big Band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.