Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Big Nick boeken?

Wilt u Big Nick boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Big Nick vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Big Nick direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Big Nick

Big Nick, een fascinerende band! Niet alleen omdat ondanks 120 optredens per jaar hun enthousiasme weten te behouden maar vooral door de uiteenlopende karakters binnen de band. Juist dit laatste maakt de band zo uniek maar vooral een hechte club.

Om dit te kunnen beoordelen moet je deze band een keer hebben gezien. Kortom een sympathiek clubje mensen met een zeer uiteenlopend repertoire, krachtige vocalen en veel show. Het altijd up to date repertoire en de enthousiaste jonge uitstraling maakt Big Nick uitermate geschikt voor discotheken. Wij beschikken over een krachtige geluidsinstallatie en moderne lichtshow, die garant staat voor een te gekke show.

Natuurlijk houden wij rekening met het repertoire wat betreft het soort evenement; kermissen, braderiën, feestenten enz., wij staan garant voor een oergezellig feest voor jong en oud. Op wat de mooiste dag van je leven moet worden, hoort een band die weet wat feesten is. Zo´n band is Big Nick. Wij hebben een repertoire waarop iedereen lekker uit zijn dak kan gaan. Waarbij wij ook zeker de oudere gasten niet vergeten, die zich gerust aan een tango, engelse wals, of zelfs een veleta kunnen wagen.

Big Nick is voor verscihllende gelegenheden te boeken. Informeer voor alle opties.

 

Big Nick boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 x 45 minuten
Techniekbackline
Bezetting5 personen
GenreAllround
PrijsVanaf € 1.450,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Big Nick is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Big NickITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Big Nick ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Big Nick zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.