Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Banda Latina boeken?

Wilt u Banda Latina boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Banda Latina vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Banda Latina direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Banda Latina

Banda Latina is een bijzonder sfeervolle formatie. Door de combinatie van de Paraguyaanse harp met de semiakoestische gitaar en contrabas krijgt het Latijns-Amerikaanse repertoire een warme klank. Mexicaanse bolero’s, swingende cha cha’s, Spaanse rumba’s, Colombiaanse cumbia’s en Cubaanse son bepalen het repertoire grotendeels. Op de Paraguayaanse harp worden ook melancholische Argentijnse zamba’s, Paraguayaanse polka’s en romantische guarania’s ten gehore gebracht.

Bezetting :

Contrabas,  Paraguayaanse harp en Spaanse gitaar.

De meerstemmige zangpartijen geven de muziek een extra cachet.Deze formatie staat garant voor een gezellige, feestelijke sfeer. Banda Latina is uitermate geschikt voor kleine feesten in familie sferen, recepties maar ook voor grote events en festivals.

Een perfecte combinatie van luistermuziek en dansbare nummers. Banda Latina speelt zowel akoestisch als versterkt en is daardoor op iedere locatie inzetbaar, zowel op een podium als mobiel tussen de gasten. Banda Latina kan eventueel uitgebreid worden met een percussionist

Banda Latina boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting3 personen
GenreLatin-amerikaanse
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Banda Latina is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Banda LatinaITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Banda Latina ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Banda Latina zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.