Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Acoustic Unlimited boeken?

Wilt u Acoustic Unlimited boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Acoustic Unlimited vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Acoustic Unlimited direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Acoustic Unlimited

Professionele muzikaal gezelschap bestaande uit accordeonist, gitarist/percussie, trompettist/saxofonist/fluit en meerstemmige zang. Zij kunnen een zeer gevarieerd repertoire brengen van Rock & Roll, dance classics, seventies/eighties, zeemansliedjes, Duits-, Nederlandstalig etc. Kleding en repertoire aangepast aan de wensen van de opdrachtgever. Akoestisch optreden!

Acoustic Unlimited boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiversen mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting3 personen
GenreAll round
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Acoustic Unlimited is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Acoustic UnlimitedITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Acoustic Unlimited ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Acoustic Unlimited zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.