Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Accordeonist Hans boeken?

Wilt u Accordeonist Hans boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Accordeonist Hans vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Accordeonist Hans direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Accordeonist Hans

Hans zingt met passie het Franse chanson. Daarnaast is hij een bevlogen vertolker van het Nederlandse zeemanslied, beweegt hij zich moeiteloos door het instrumentale accordeonrepertoire (musette, tango) en is ook het Engels/Amerikaanse gitaarrepertoire bij hem in goede handen.

En bovenal: hij is een prettige entertainer, bij elk publiek feilloos schattend op welke toon het aangesproken wil worden. Een geintje op z'n tijd, maar ook een aankondiging van een spreker, act of buffet, het is hem toevertrouwd.

Accordeonist Hans boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiversen Mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 personen
GenreNederlands, Frans
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Accordeonist Hans is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Accordeonist HansITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Accordeonist Hans ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Accordeonist Hans zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.