Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

70-99 Band boeken?

Wilt u 70-99 Band boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van 70-99 Band vindt u hier op deze pagina.

Wilt u 70-99 Band direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

70-99 Band

70-99 Band is een stevige allround cover- en partyband die voor u de perfecte muzikale omlijsting van uw feest verzorgt.  

Vier enthousiaste muzikanten met een degelijke opleiding en een geweldige zangeres brengen de grootste hits van vroeger en nu ten gehore. Of het nu om een stevig rocknummer, swingende disco, hot soul, of een Nederlandstalig lied gaat, het uitgebreid repertoire omhelst het allemaal.

Dankzij jarenlange ervaring kunnen ze snel inspelen op de wensen van het publiek. Dit alles natuurlijk op een gepast volume waarbij geluidskwaliteit voorop staat en gewaarborgd door een eigen PA installatie. Na al die jaren staat enthousiasme nog steeds voorop: muziek maken zij tenslotte voor uw en hun plezier en dát kun je zien en horen!!!!!

70-99 Band boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduurdiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting5 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over 70-99 Band is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van 70-99 BandITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over 70-99 Band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over 70-99 Band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.