Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Stars on Stage dinnershow boeken?

Wilt u Stars on Stage dinnershow boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Stars on Stage dinnershow vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Stars on Stage dinnershow direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Stars on Stage dinnershow

Een dinnershow met vier showblokken van 30 minuten. De fantastische vocalisten; Ingrid Simons, Harold Verwoert en Louisa Verwoert en Bart Juwett nemen u mee op een muzikale droomreis. 

Onze solisten brengen u samen met de STARS ON STAGE Dancers terug naar de Rock ’n Roll van de jaren ’50, de Motown van de jaren ’60 en laten u swingen op de Discoklassiekers uit de jaren ’70 en ’80! Uiteraard mogen de hits van nu niet ontbreken. 

Van Elvis tot Whitney Housten en van André Hazes tot Beyoncé. Werkelijk een muzikale droomreis. Ras entertainer Bart Juwett zal zorgen voor de komische noot met zijn buikspreekact en meesterimitatie van diverse André van Duin typetjes. 

Configuratie:

4 vocalisten

3-6 danseressen

Geluidset tot 250 personen

 

 

Stars on Stage dinnershow boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4x 30 minuten
TechniekInclusief geluidset tot 250 personen
Bezetting7-10 personen
GenreDinnershow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Stars on Stage dinnershow is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Stars on Stage dinnershowITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Stars on Stage dinnershow ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Stars on Stage dinnershow zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.