Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Muzikale Kindermiddag boeken?

Wilt u Muzikale Kindermiddag boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Muzikale Kindermiddag vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Muzikale Kindermiddag direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Muzikale Kindermiddag

Op zoek naar een totaal concept waarmee de jongste tot en met de oudste kinderen een hele middag zoet zijn?

Wij hebben de invulling! Bij onze Muzikale Kindermiddag komt van alles voorbij: Skippybalwedstrijd, Schminken, Dansworkshop, Gilwedstrijd, Buikspreken, Ballonvouwen, Goochelen, Clowns, doorlopend Knutselen en heel veel lol!

Natuurlijk zijn er gedurende de hele middag verschillende zang en muziek optredens van onze toppers Aaron en Leoni van KonFETti, Iris Verhoek en een populaire kinderartiest naar keuze!

 

Muzikale Kindermiddag boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreKindershow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Muzikale Kindermiddag is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Muzikale KindermiddagITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Muzikale Kindermiddag ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Muzikale Kindermiddag zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.