Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Loco Loco Discoshow boeken?

Wilt u Loco Loco Discoshow boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Loco Loco Discoshow vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Loco Loco Discoshow direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Loco Loco Discoshow

De Loco Loco Discoshow is al jaren een begrip in het feestcircuit en nog altijd de leukste van allemaal ;-). Op festivals als Zwarte Cross, Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Concert at Sea, Vierdaagsefeesten Nijmegen en Terschellings Oerol brachten zij het publiek in een abnormale feestelijke extase.

Deze DJ's gaan verder waar anderen stoppen, want wat moet een DJ met korfbalbekers en bladblazers? De Loco's schakelen moeiteloos tussen ouderwetse gezelligheid en moderne hits. Disco, New Wave, Rock en onvervalste Meezingers, maar ook vette Partyknallers en Dansplaten van de 90's tot nu. Onder leiding van MC Stevie Starlight presenteren ze in hoog tempo tussen de muziek door vermakelijke interactieve spelletjes, waaronder de inmiddels wereldberoemde 'Sambaballen Wedstrijd' en de 'Vlaggenzwaai Competitie'. Het publiek kan hiermee schitterende sportprijzen winnen of zo'n handgeslagen Loco Loco gouden medaille.

Zinvol? Nee, maar wel erg leuk! Deze mannen zijn al jaren de ongekroonde koningen van het onbezonnen dansfeest en weten elke keer het publiek weer te verrassen met nieuwe onderdelen en nieuwe muziek in hun show. De voetjes gaan dus gegarandeerd van de vloer! Kortom, alles Loco?

 

 

Loco Loco Discoshow boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 90 min.
TechniekExclusief
Bezetting3 personen
GenreAllround / Party
PrijsVanaf € 2.750

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Loco Loco Discoshow is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Loco Loco DiscoshowITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Loco Loco Discoshow ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Loco Loco Discoshow zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.