Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Laser Illusions boeken?

Wilt u Laser Illusions boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Laser Illusions vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Laser Illusions direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Laser Illusions

Uniek in Nederland, presenteren Illusionist Luc en LaserX de nieuwe evolutie op het gebied van innovatief theater: Laser Illusions. 
De nieuwste lasertechnieken in combinatie met illusies, vormen een visueel verhaal met bewustwording als thema. Een innerlijk reis, uitgebeeld in magische symbolen: Een spectaculaire belevenis!
Ook zeer geschikt voor de zakelijke markt, ter ondersteuning van het presenteren van een nieuw logo, volledig aan te passen naar uw eigen verhaal en inzetbaar als apotheose tijdens een groot event of festival.

 

Laser Illusions boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreLasershow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Laser Illusions is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Laser IllusionsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Laser Illusions ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Laser Illusions zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.