Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

La Familia boeken?

Wilt u La Familia boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van La Familia vindt u hier op deze pagina.

Wilt u La Familia direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

La Familia

La Familia is in verschillende aantallen dansers inzetbaar voor openingsshows, entre-acts, workshop streetdance of breakdance (voor jong & oud), campagnes, beurzen, Sinterklaas- en Kerstshows, productpresentaties, flashmobs, guerrilla acts, black light shows en als onderdeel van dansproducties en maatwerk. Naar wens van de opdrachtgever en passend bij het evenement, kleden zij zich stijlvol sportief, zakelijk, klassiek, in thema of in uw bedrijfskleding. De crew is afkomstig uit de dansgroep de Groove Kings van welke zij jarenlang de basiscrew vormden. Met elkaar en op individuele basis, hebben de dansers hoge ogen gegooid tijdens verschillende talenten-, dans en televisieshows evenals in videoclips en publieksevenementen. U kent de verschillende dansers wellicht nog uit de DINO-show, Hollands got Talent, Move like Micheal Jackson, So you think you can dance en vele andere producties.

De kracht van de dansers en de groep als geheel ligt niet alleen binnen het hoge dansniveau en de variatie in de choreografie. Het enorme charisma, de ‘drive’ en de positieve energie die de groep uitstraalt en op publiek overbrengt, is zeker zo belangrijk en groots! De jongens zijn jong, professioneel, zeer ervaren op alle mogelijke podia in Nederland en Internationaal en de mannen zijn uiterst flexibel.

 

La Familia boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting9 personen
GenreDans
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over La Familia is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van La FamiliaITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over La Familia ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over La Familia zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.