Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Knife & Gun show boeken?

Wilt u Knife & Gun show boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Knife & Gun show vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Knife & Gun show direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Knife & Gun show

Knife & Gun Show is een sensationeel stukje entertainment. Concentratie, perfectie en blind vertrouwen zijn de ingrediënten van deze fascinerende act. Een act die bij de dames waardering oogst en bij de heren respect afdwingt. Een vurig spel tussen man en vrouw van internationale klasse!

Een unieke combinatie, beide hebben zij zich de kunst van het messenwerpen eigen gemaakt. Vlijmscherpe Messen en Bijlen, een bloedstollende keelworp, brandende messen of door een voorgespannen krant heen. Knallende zwepen, slechts millimeters verwijdert van de hand van de partner. Schieten met geweer en pijl en boog. Een boeiende show, waarbij vuur het geheel completeert! Spannende interactie met het publiek! Aan presentatie, kostuums en presentatie is veel aandacht besteed.  Kortom, een temperamentvolle Westernshow met: Indianen, Cowboy’s, Saloondames of een combi hiervan.

Knife & Gun show boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting2 personen
GenreWestern show
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Knife & Gun show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Knife & Gun showITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Knife & Gun show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Knife & Gun show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.