Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Kikker - Mini voorstelling boeken?

Wilt u Kikker - Mini voorstelling boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kikker - Mini voorstelling vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Kikker - Mini voorstelling direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Kikker - Mini voorstelling

 

Kikker, bekend van de kinderboekjes van Max Veldhuijs, is al ruim 25 jaar favoriet onder kinderen. Samen met zijn vriendjes Haas en Eend is Kikker nu ook te zien in de vrolijke minishow ‘Kikker is verliefd’. Kikker voelt zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met kikker aan de hand zijn?

Deze ontroerende, 20 minuten durende, minishow zit vol muziek en humor. De voorstelling wordt gespeeld met handpoppen die door de acteurs op magische wijze tot leven worden gebracht.

Kikker - Mini voorstelling boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur20 minuten
TechniekOp aanvraag
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreKindershow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kikker - Mini voorstelling is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kikker - Mini voorstellingITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kikker - Mini voorstelling ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kikker - Mini voorstelling zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.