Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Hans Kazan boeken?

Wilt u Hans Kazan boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hans Kazan vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Hans Kazan direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Hans Kazan

Hans Kazàn is in Nederland een begrip door de vele televisieprogramma´s die hij door de jaren heen presenteerde en de talloze optredens in theaters en tijdens evenementen. Naast presentator en magic entertainer is Hans Kazàn een veelgevraagd motivational & inspirational speaker in het bedrijfsleven.  

Stand-up magic
Een optreden boordevol verbluffende interactieve magic en voor.... veel humor. Magic entertainment waarover nog lang wordt gesproken! Table-magic exclusief Hans Kazan presenteer zijn exclusieve en ongeëvenaarde table-magic. Met onbegrijpelijke trucs persoonlijk bij uw gasten aan tafel creëert hij een unieke en ontspannen sfeer tijdens party of diner.

Gastheer Presentator
Hans Kazan is veel gevraagd als gastheer en presentator tijdens zowel zakelijke als feestelijke evenementen. Samen met de opdrachtgever wordt de juiste sfeer van het evenement bepaald en indien gewenst creatief ingevuld.    

Hans Kazàn & Magic Unlimited
Oscar en Renzo Kazàn vormen samen met Mara de illusionistengroep Magic Unlimited. Deze talentvolle jonge internationale entertainers presenteren een swingende show boordevol energie, humor, romantiek en natuurlijk verbijsterende illusies. U kunt ook een combinatie boeken van Hans Kazàn samen met Magic Unlimited. 2 generations in magic!

Hans Kazan boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreGoochelaar
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hans Kazan is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hans KazanITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hans Kazan ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hans Kazan zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.