Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Grote Lopende Led Pop boeken?

Wilt u Grote Lopende Led Pop boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Grote Lopende Led Pop vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Grote Lopende Led Pop direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Grote Lopende Led Pop

 

Deze grote LED looppop is van veraf als de bewegende mens in al zijn schoonheid en in elke dimensie te aanschouwen. Met de ingebouwde LED verlichting wordt elke beweging geaccentueerd in dit schouwspel.

De spelers van de grote LED looppop hebben door talloze optredens met deze act en de kunst van het bewegen geperfectioneerd. Zij brengen de figuur tot leven. Geven hem licht, kleur en karakter.

Grote Lopende Led Pop boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1x 60 minuten of 3x 30 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreAnimatie
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Grote Lopende Led Pop is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Grote Lopende Led PopITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Grote Lopende Led Pop ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Grote Lopende Led Pop zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.