Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen boeken?

Wilt u Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen

Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen verzorgt al ruim 10 jaar goochelshows voor kinderen.

De kinderen beleven een unieke ervaring. De shows zit vol met interactie en humor. Hierdoor liggen ze in de show helemaal in een deuk van het lachen. Tijdens de show mogen de kinderen meehelpen en maken ze samen een mooie herinnering die de kinderen nog lang met zich mee zullen dragen! 

Jeffrey is hij al diverse malen op TV geweest. Waaronder Wedden dat ik het kan, Holland's Got Talent en De Wereld Draait Door.

TOVENAAR PINPADINA

Een goochelshow voor kinderen met een verhaal over Tovenaar Pinpadina. Lang geleden was deze tovenaar druk bezig met het bedenken van goochelraadsels. Op een dag was Tovenaar Pinpadina verdwenen.

Niemand heeft hem ooit nog terug gezien. Het enige wat bekend is, dat de goochelraadsels verstopt zijn in een schatkist....... Tijdens deze goochelshow gaat Jeffrey Wijkhuisen met hulp van de kinderen de goochelraadsels/mysteries proberen te ontrafelen, die uit de  schatkist komen!. Zal dit gaan lukken???

Een show met veel interactie, humor en gezelligheid! Een show waarbij de kinderen meegaan in een nieuw 'sprookje'!

Advies Leeftijd: 4-8 jaar | Duur show: 60 minuten

THE WOW FACTOR

In deze goochelshow zitten vooral trucs met kaarten, getallen, magische balletjes en meer! In deze show bepalen de kinderen welke truc de WOW Factor krijgt. Ook een aantal kinderen krijgen een belangrijke rol in deze show! Deze kinderen mogen namelijk de goochelaar meehelpen.

Advies Leeftijd: vanaf 9 jaar | Duur show: 60 minuten

BETOVERD SPEELGOED....

Goochelaar Jeffrey wordt tijdens zijn speciale Sinterklaasshow gestoord door een Piet. De Piet is in paniek.... Hij heeft een cadeau gevonden met daarin speelgoed voor pakjesavond. Maar dat speelgoed is betoverd.
De Piet en de goochelaar bekijken het speelgoed. En daar gebeuren rare dingen mee.... Samen met de kinderen proberen ze het speelgoed weer normaal te krijgen. Maar gaat dat wel lukken voordat sinterklaas er is? 
Een interactieve goochelshow met humor, speciale effecten en muziek.

Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreGoochelshow, Kindershow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Goochelaar Jeffrey WijkhuisenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.