Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Duelling Guitars boeken?

Wilt u Duelling Guitars boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Duelling Guitars vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Duelling Guitars direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Duelling Guitars

Twee gitaristen (entertainers) met zang, dans en begeleiding. Razendsnelle vingers. Opzwepende ritmes. Vier uur (!) puur entertainment dat toewerkt naar een schitterende climax. Muziek en show zoals het publiek ’t het liefst hoort en ziet. 
Duelling Guitars is gebaseerd op het Duellingconcept; al jaren een enorme hit in Amerika. Fantastische muzikanten on stage die uw publiek rechtstreeks betrekken bij het entertainment. Dit concept is “booming” in Nederland.

Zo werkt het!

Alles draait om gitaarvirtuozen.
Zij staan letterlijk in de spotlights. Deze interactieve show bestaat uit gitaar(duels), zang, bebop, danseressen, een drive-in show en heel veel entertainment. Heeft u een speciaal publiek of speciale wensen? Overleg dan even vooraf en wij stemmen de show af op de favoriete muziek van úw doelgroep. Verzoeknummers zijn ook mogelijk.

Duelling Guitars boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 uur
TechniekOp aanvraag
Bezetting2 personen
GenreMuziekshow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duelling Guitars is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duelling GuitarsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duelling Guitars ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duelling Guitars zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.