Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dreamfactory Dinnershow boeken?

Wilt u Dreamfactory Dinnershow boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dreamfactory Dinnershow vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dreamfactory Dinnershow direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dreamfactory Dinnershow

Een dinnershow met vier showblokken van 30 minuten. De fantastische vocalisten; Ingrid Simons, Harold Verwoert en Louisa Verwoert en Bart Juwett nemen u mee op een muzikale droomreis. 
Onze solisten brengen u samen met de Dreamfactory Dancers terug naar de Rock ’n Roll van de jaren ’50, de Motown van de jaren ’60 en laten u swingen op de Discoklassiekers uit de jaren ’70 en ’80! Uiteraard mogen de hits van nu niet ontbreken. 
Van Elvis tot Whitney Housten en van André Hazes tot Beyoncé. Werkelijk een muzikale droomreis. Ras entertainer Bart Juwett zal zorgen voor de komische noot met zijn buikspreekact en meesterimitatie van diverse André van Duin typetjes. 

Configuratie:
•4 vocalisten
•3-6 danseressen
•Geluidset tot 250 personen

 

Dreamfactory Dinnershow boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4x 30 minuten
TechniekInclusief geluidset tot 250 personen
Bezetting7/10 personen
GenreDinnershow
Prijsop aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dreamfactory Dinnershow is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dreamfactory DinnershowITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dreamfactory Dinnershow ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dreamfactory Dinnershow zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.