Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dick de Witte`s Senioren show boeken?

Wilt u Dick de Witte`s Senioren show boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dick de Witte`s Senioren show vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dick de Witte`s Senioren show direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dick de Witte`s Senioren show

Samen met Conny Vink, de allround zangeres die elk repertoire aan kan, heeft Dick de sprankelende show "Uit & Thuis".

Met deze ca 2 x 60 minuten durende show maken Conny en Dick een muzikale wereldreis. Een boeiende reis, waarbij het publiek zich UIT maar zeker ook THUIS zal voelen en waarbij veel te horen, te zien en te lachen valt.

Sfeervolle liedjes, verbazingwekkende variété acts, prachtige duetten, komische situaties, swingende medleys en kolderieke parodieën. Dit zijn de perfecte ingrediënten waarmee Conny en Dick het publiek weten te amuseren.

Al deze showelementen wisselen elkaar in hoog tempo af. Daardoor ontstaat een flitsende show, die het publiek een onvergetelijke middag of avond bezorgt.

Wij wensen U dan ook een prettige reis!

Dick de Witte`s Senioren show boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur2x 60 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreShow, acts
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dick de Witte`s Senioren show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dick de Witte`s Senioren showITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dick de Witte`s Senioren show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dick de Witte`s Senioren show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.