Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dick de Witte`s Music & Comedy boeken?

Wilt u Dick de Witte`s Music & Comedy boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dick de Witte`s Music & Comedy vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dick de Witte`s Music & Comedy direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dick de Witte`s Music & Comedy

Een doedelzakspeler maakt zijn entree en veroorzaakt veel hilariteit. Hij lijkt en klinkt zo echt. Maar toch…….Is het zijn tred, zijn spel, zijn blik? Twijfel verandert in gelach. De lach breekt het ijs. De toon is gezet. Met deze verrassende entree begint de kolderieke show "Music & Comedy". "Music & Comedy" neemt Dick de Witte op humoristische wijze een loopje met een veelzijdig en kleurrijk muziekrepertoire. Opera, house, latin, rock en swing worden met een uitgebreid arsenaal aan muziekinstrumenten schalks aan elkaar geregen.

Soms is het een grappige combinatie van een instrument met een daarvoor ongebruikelijke muziekstijl, dan weer de ludieke speelwijze of een belachelijk defect.Maar steeds gaat de muzikaliteit gepaard met komische situaties en meesterlijke karikaturen. Soms spetterend uitbundig, dan weer met een aandoenlijk spel vol subtiliteit. Maar altijd met grote intensiteit.

De kracht van MUSIC & COMEDY zit mede in de aanstekelijke, clowneske uitstraling, waarmee Dick de Witte zijn publiek bespeelt. Een spel, dat borg staat voor een rijkdom aan beelden, klanken en humor. De visuele kracht maakt gesproken tekst overbodig en de humor internationaal! De Act: live optreden met doedelzak, slagwerk, trompet, viool en zangact.

Dick de Witte`s Music & Comedy boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting2 personen
GenreShow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dick de Witte`s Music & Comedy is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dick de Witte`s Music & ComedyITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dick de Witte`s Music & Comedy ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dick de Witte`s Music & Comedy zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.