Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De Circuschauffeurs boeken?

Wilt u De Circuschauffeurs boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Circuschauffeurs vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De Circuschauffeurs direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De Circuschauffeurs

Net als ze alles hebben uitgepakt en druk bezig zijn met het opbouwen van de tent, komen de twee vrachtwagenchauffeurs van het circus erachter dat ze de woonwagen met artiesten zijn vergeten. In paniek bellen ze de circusdirecteur om hem te vragen wat ze moeten doen. Hij is woedend en zegt dat zij de voorstelling zelf moeten verzorgen.

De twee chauffeurs staan voor een zware taak. Want hoe doen die acrobaten dat? En moet je vuurspuwen niet eerst oefenen? Hoe werkt de wonderbaarlijke katapult? En jongleren met twee handen en vijf ringen, kan dat? Ze snappen ook in 1 keer waarom ze deze leeuw gratis van Circus Boltini hebben gekregen.

De Circuschauffeurs is een circusvoorstelling die bijzonder geschikt is voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 11 jaar. De kinderen en ouders spelen een belangrijke rol bij de voorstelling. De voorstelling duurt 60 minuten. Een voorstelling vol hilariteit die zeker op de lachspieren werkt. Die voor spanning en misverstanden zorgt, maar ook voor daadwerkelijke hoogstandjes.

De Circuschauffeurs boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur60 minuten
Techniekdecor
Bezetting2 personen
GenreKindershow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Circuschauffeurs is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De CircuschauffeursITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Circuschauffeurs ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Circuschauffeurs zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.