Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dan Lefay boeken?

Wilt u Dan Lefay boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dan Lefay vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dan Lefay direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dan Lefay

Dan LeFay is in staat om met groot improviserend vermogen en zijn magische metaforen een rode draad te vlechten tussen de verschillende presentaties.

Met zijn illusies zet Dan visuele ankers neer waar het publiek naar kan refereren.

Magisch management. Met deze voorstelling zette Dan LeFay zich vanaf 2000 op de kaart als bedrijfsillusionist. Een concept waarin vorm en inhoud op scherpzinnige manier werd geïntroduceerd. Je hebt iets te vertellen? Zorg er dan voor dat het stukje inhoud dat je wilt delen een minstens zo fascinerende vorm heeft!

Een snelcursus over presentatie, communicatie en creativiteit. Door een spreker en artiest met een originele en gepassioneerde stem, en de bijzondere vaardigheid om je de wereld anders te laten ervaren.

Voor iedereen die de magiër in zichzelf wil ontdekken zonder oog op de werkelijkheid te verliezen!

Dan Lefay boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduurdiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
Genreillusieshow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dan Lefay is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dan LefayITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dan Lefay ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dan Lefay zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.