Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Comedy Live Night boeken?

Wilt u Comedy Live Night boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Comedy Live Night vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Comedy Live Night direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Comedy Live Night

Een Comedy Live Night met comedians & musician.

Deze show is een direct afgeleide van de, inmiddels bij vele bekende, Events Pianos dueling pianoshow. Een show met twee pianovleugels, waar entertainment, feest, dansen en meezingen de boventoon voeren. Dit in combinatie met comedians van het eerste uur. Tom Sligting een artiest waarbij ‘Stand up Comedy' op het lijf staat geschreven en Bart Juwett die inmiddels is uitgegroeid tot Nederlands beroemdste en meest humoristische buikspreker. Laat je verrassen door deze Comedy Live show gebracht door 2 artiesten & 2 entertainers met elk hun eigen discipline. Tom komt als geen ander met observaties over zaken en gebeurtenissen die op dit moment actueel zijn. Bart Juwett met zijn balorige buikspreekpoppen die de gasten ook zelf zal laten buikspreken en onderwerpen aan een spervuur van grapp en.  Soms intiem en soms hilarisch. Doldwaze, intrigerende momenten met onvoorspelbare toestanden.   In één woord ... geweldig!

Het resultaat is een eigentijdse comedy  live show die volop vermaak biedt en van het begin tot het einde boeit. 

Comedy Live Night boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeluid
Bezetting4 personen
GenreComedy show
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Comedy Live Night is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Comedy Live NightITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Comedy Live Night ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Comedy Live Night zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.