Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Chloe`s Closet boeken?

Wilt u Chloe`s Closet boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Chloe`s Closet vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Chloe`s Closet direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Chloe`s Closet

Welkom in de magische wereld van een schattig meisje dat Chloe heet. Dankzij haar levendige fantasie verandert elk verkleedspelletje in een geweldig avontuur.

Als er een nieuw kostuum in Chloe's kast verschijnt komen de kinderen steeds in een andere wereld terech: Het oerwoud, de ruimte, het wilde westen en zelfs in sprookjesland!

Tijdens elk avontuur krijgen de kinderen waardevolle lessen mee en bij terugkomst delen ze hun verhalen met de ouders van Chloe.

Ben jij klaar voor een fantastische reis? Chloe opent haar kastdeur, trekt haar verkleedkleren aan en beleeft een geweldig en spannend avontuur.
Als je er maar in gelooft is alles mogelijk!

Chloe`s Closet boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduurdiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreShow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Chloe`s Closet is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Chloe`s ClosetITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Chloe`s Closet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Chloe`s Closet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.