Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Breakdance en Basketbal show boeken?

Wilt u Breakdance en Basketbal show boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Breakdance en Basketbal show vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Breakdance en Basketbal show direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Breakdance en Basketbal show

BREAKDANCE EN BASKETBAL SHOW is in verschillende aantallen dansers inzetbaar voor openingsshows, eentre-acts, workshop streetdance en of breakdance. (voor jong & oud) Naar wens van de opdrachtgever en passend bij het evenement. Kleden zij zichzelf stijlvol en sportief , zakelijk, klassiek in thema, of uw bedrijfskleding. De crew ia afkomstig uit de dansgroep Groove Kings van welke zij jarenlang de basiscrew vormden. Met elkaar en op individiuelebasis, hebben de dnaseer hoge ogen gegooid tijden verschillende talenten –dans en televisieshows evenals in de videoclips en publiekevenementen. U kent verschillende dansers wellicht nog uit de DINO-Show, Hollands got Tallent, Move like Michael Jackson, So you think you can dance en vele andere producties. 

Breakdance en Basketbal show boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduurdiverse mogelijkheden
Techniekpodium van 4 x 3 meter
Bezetting2 streetdancers
GenreDansshow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Breakdance en Basketbal show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Breakdance en Basketbal showITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Breakdance en Basketbal show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Breakdance en Basketbal show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.