Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Brazilian Capoeira show boeken?

Wilt u Brazilian Capoeira show boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Brazilian Capoeira show vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Brazilian Capoeira show direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Brazilian Capoeira show

Het optreden van deze Braziliaanse Capoeirashow duurt circa een uur. De show bevat naast Capoeira, ook Maculele en Samba met zang.  De bijbehorende opzwepende muziek wordt door de Capoeiristas live verzorgd. De birimbau en de trommels creëren een bijpassende sfeer, waardoor het publiek zich in Zuid-Amerika waant. Naast de professionele performance van de Capoeiristas, wordt ook het publiek bij de show betrokken.  Spektakel, ritme, muziek en interactie staan centraal gedurende het gehele optreden.  Het enthousiasme en plezier, de ongeëvenaarde inzet die deze capoeiristas tonen, zorgt er voor dat u deze show voor de rest van uw leven blijft herinneren.

Vele locaties zijn geschikt voor deze spectaculaire show: winkelcentra, sportverenigingen, scholen en bedrijven. 

De Capoeiristas hebben de afgelopen jaren op uitnodiging optredens verzorgd in Duitsland, Italië, Zwitserland en Nederland. De shows van deze groep zijn ook al jarenlang een grote toeristische trekpleister in uitgaanscentra in het noordoosten va n Brazilië. Deze jonge mensen zijn allen verbonden aan het Capoeira-opvangproject Meninos Capoeiristas do Natal uit de wijk Bom Pastor in het Braziliaanse Natal. 

Doel van dit project is het stimuleren, ondersteunen, uitdagen en begeleiden van kansarme kinderen van 4 tot 18 jaar uit de wijk. De groep artiesten, die het publiek telkens weer verbazen met hun bijzondere kwaliteiten, werken allen op het project en leren de plaatselijke kansarme jeugd de vecht-danssport ook onder de knie te krijgen. De totale groep van het MCN-project in Natal bestaat momenteel uit circa 80 kinderen. Met de optredens in Europa vestigen de capoeiristas de aandacht op het project. Tevens zorgen zij op deze manier voor een belangrijk deel voor de hard benodigde inkomsten om de kosten van het project te kunnen dragen.

Brazilian Capoeira show boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 uur
TechniekVele locaties geschikt: winkelcentra, sportverenigingen, scholen en bedrijven
Bezettingx personen
GenreCapoeirashow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Brazilian Capoeira show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Brazilian Capoeira showITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Brazilian Capoeira show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Brazilian Capoeira show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.