Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Body Art Show boeken?

Wilt u Body Art Show boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Body Art Show vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Body Art Show direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Body Art Show

Een spectaculaire show waarin Nederlands kampioen Udo Filon op spectaculaire wijze zijn (dansende) modellen omtovert in kleurrijke en kunstzinnige wezens. Ze worden als showelement live opgespoten met een tweedelige airbrush techniek die hij beheerst. Hierna treden de modellen al dansend op tussen het publiek. Afhankelijk van het thema en de wensen van de opdrachtgever kan kleding en kunnen paintkleuren worden aangepast. We beschikken over een uitgebreid paintassortiment (o.a. fluorescerend).

Body Art Show boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 uur
TechniekPodiumshow
Bezetting2/3 personen
GenreDansshow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Body Art Show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Body Art ShowITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Body Art Show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Body Art Show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.