Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Beambox boeken?

Wilt u Beambox boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Beambox vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Beambox direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Beambox

Beambox; Verrassende act voor opening of als act tussendoor.

De Beambox
Het best te omschrijven als een gigantische harp van acht laserstralen.
Deze laserstralen reiken vanaf de podiumvloer tot hoog aan het plafond en waaieren vanaf daar uit over de hele zaal. Dit alleen is al een imposant gezicht. Alle stralen genereren bij onderbreking een audiosample en/of beeldfragment.

Magie, verbazing, interactie en communicatie
Omgeven door mystiek komt er uit het niets een mysterieuze gedaante op.
Hij 'tovert' plotsklaps een gigantische harp van laser uit de grond. De act begint. Het publiek verbaast zich over de werking van dit bijzondere instrument. De Beambox performer onderbreekt, op theatrale wijze, willekeurig de stralen van de harp. Op een steeds heftiger wordende beat tovert hij de door de klant aangeleverde woorden om tot een muzikaal en uiteindelijk zeer swingend arrangement. Het hoogtepunt van de show wordt veelal gevormd door de interactie die gecreëerd wordt met het aanwezige publiek. Iedereen klapt mee op de themagerichte woorden. Tegen het eind van de act sluit de Beambox performer af met het thema van de dag, de belangrijkste pay-off of een aankondiging van een spreker. Het arrangement blijft heel vaak tot nog lang na het optreden hangen bij het publiek. 

Beambox boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduurdiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreShow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Beambox is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van BeamboxITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Beambox ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Beambox zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.