Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Art of Illusion boeken?

Wilt u Art of Illusion boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Art of Illusion vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Art of Illusion direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Art of Illusion

 Dit is één van de meest spectaculaire magic shows van dit moment! Master illusionist Winfried is o.a. bekend van het SBS6 programma ‘De nieuwe Uri Geller’, waar hij wekelijks meer dan 1,4 miljoen kijkers aan de buis kluisterden! Hij stond op podia in o.a. Parijs, Monte-Carlo, St. Etienne, Berlijn, Luxemburg, Hamburg, Stuttgart, Bregens, Antwerpen, Japan en zelfs de V.S.

Veelvuldig bekroond illusionist
De meervoudig Nederlands kampioen ontving in Duitsland de Eremedaille van de Magische Cirkel en in Monaco tijdens het festival “Monte-Carlo Magic Stars” de onderscheiding “Mention Spéciale du Jury” onder toeziend oog van de Koninklijke Familie van Monaco. In Frankrijk kreeg Winfried de prestigieuze “Mandrake D’Or”, een prijs die tevens werd ontvangen door Siegfried & Roy (Las Vegas) en David Copperfield.

Grootste illusieshow van Nederland
Voor de ogen van een live publiek liet Winfried de 185 meter hoge Euromast uit de Rotterdamse Skyline verdwijnen. Hiermee zette hij Nederlands grootste illusie ooit vertoond op zijn naam.

Laat u net als de rest van de wereld betoveren door Winfried master illusionist!

ART OF ILLUSION 
In dit magische schouwspel van 45 minuten zal illusionist Winfried versterking krijgen van twee beeldschone magicshow danseressen waardoor deze illusieshow uniek is in zijn soort. Dat illusionist Winfried wereldwijd succes heeft is niet verwonderlijk als u zijn magie en illusie live zal zien.

Alle bekende magic ingrediënten

Natuurlijk zitten alle bekende magic ingrediënten van illusionist Winfried weer in deze illusieshow. Actie, snelheid, verbazing en spektakel zullen de boventoon voeren. Laat u meeslepen en deel de verwondering!

Art of Illusion boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur45 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting3 danseressen
GenreShow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Art of Illusion is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Art of IllusionITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Art of Illusion ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Art of Illusion zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.