Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

American Delight boeken?

Wilt u American Delight boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van American Delight vindt u hier op deze pagina.

Wilt u American Delight direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

American Delight

American Delight laat de hoogtijdagen van de swing uit de Big Band periode herleven. Muziek waarbij de blazers kunnen uithalen… Muziek die de Amerikaanse jongeren in vuur en vlam zette... Uitdagend en verfrissend voor elk publiek d.m.v. fantastische, energieke “Tapdans” gecombineerd met show, zang en passie. Dit heerlijk nostalgisch muziekspektakel, gestoken in een compleet vernieuwd jasje en met een geheel eigen sfeer, maakt elke gelegenheid tot een swingend festijn.

De diversiteit van het American Delight repertoire stelt hoge eisen aan de muzikanten. Daarom werd gekozen voor Cat Ballou. Dit orkest beschikt over de allerbeste musici, biedt muzikale performance met stijl en is zelfs uit te breiden tot een complete “Big Band” bezetting.

Het bruist van de energie in deze meeslepende wereld van glitter en glamour.

Showgirls in indrukwekkende kostuums en de geweldige “Tap” performer “Raquel Abrahams” met Latijns-Amerikaanse roots zorgen samen voor een feestelijke en soms adembenemende sfeer.

U krijgt de unieke kans aangeboden om nog één keer lekker weg te dromen bij de specifieke ‘ Sinatra’ sound. Peter Douglas brengt op voortreffelijke wijze de allergrootste hits van “The Voice“.

American Delight boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur5 x 60 minuten
TechniekLive orkest (4 pers.) licht en geluid
Bezetting5 personen
GenreBig Band
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over American Delight is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van American DelightITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over American Delight ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over American Delight zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.