Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Alma de Andalucia boeken?

Wilt u Alma de Andalucia boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Alma de Andalucia vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Alma de Andalucia direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Alma de Andalucia

Alma de Andalucia een " Dansrijk " spektakel dat u meevoert naar de eeuwenoude cultuur van Spanje. Kracht en expressie, muziek, ritme, gebaar en gratie vormen samen een verrassende eenheid. Een optreden dat vele toeschouwers dan ook als zeer spectaculair zullen beschouwen.

ALMA DE ANDALUCIA presenteert een programma met een impressie van alle facetten; Klassiek, flamenco, en regionaal van de rijke muziek, - en danstraditie uit Spanje.Kortom, een wervelend spektakel wat op elk bedrijfsfeest, braderie, of op elk evenement het " verloren " gevoel voor cultuur weer zal doen opleven.

Alma de Andalucia boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreDansshow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Alma de Andalucia is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Alma de AndaluciaITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Alma de Andalucia ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Alma de Andalucia zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.