Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Acrobatie Acts boeken?

Wilt u Acrobatie Acts boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Acrobatie Acts vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Acrobatie Acts direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Acrobatie Acts

Acrobatie Acts is opgericht door drie vrienden met verschillende achtergronden in het artistieke milieu. Zij besloten om hun individuele krachten en ervaringen samen te brengen in producties waarbij dans, acrobatie en theater samenkomen en worden vermengd tot een nieuw geheel.

In dit gezelschap hebben de spelers hun eigen stijl, kwaliteiten en persoonlijkheid en daardoor duidelijke meerwaarde voor presentaties. Ook samen kunnen ze daardoor een verrassende performance geven waar nog lang over nagepraat zal worden.

Zowel hun technische en fysieke, als hun artistieke bijdrage is belangrijk, om via deze interactie het creatieve vlak steeds meer te stimuleren. Tijdens het creatieproces zijn we op zoek naar de momentane balans tussen vloeiende organische en rauwe dynamische bewegingen, grote snelle sequenties en fysieke nuances, tussen muziek en de stiltes ertussen, die kenmerkend en bepalend zijn voor de stijl van de choreografie.Laat u verrassend en informeer naar de veelzijdige mogelijkheden van de acrobaten van ITB entertainment Group.

Acrobatie Acts boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduurdiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting3 personen
GenreShow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Acrobatie Acts is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Acrobatie ActsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Acrobatie Acts ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Acrobatie Acts zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.