Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dinershow The Greatest Showman boeken?

Wilt u Dinershow The Greatest Showman boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dinershow The Greatest Showman vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dinershow The Greatest Showman direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dinershow The Greatest Showman

DINNERSHOW THE GREATEST SHOWMAN

Het thema van deze show is The Greatest Showman, geïnspireerd op de succesvolle bioscoopfilm met Hugh Jackman. Alle nummers uit de film worden op originele wijze gebracht en de gasten zullen meegenomen worden op een swingende ‘feel good’ reis naar het circus van toen en nu.

 

Dinershow The Greatest Showman boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduurdiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreDinnershow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dinershow The Greatest Showman is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dinershow The Greatest ShowmanITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dinershow The Greatest Showman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dinershow The Greatest Showman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.