Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Levend sinterklaasboek boeken?

Wilt u Levend sinterklaasboek boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Levend sinterklaasboek vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Levend sinterklaasboek direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Levend sinterklaasboek

Het Boek wandelt door het publiek, samen met een Muzikale Piet, die op accordeon vele Sinterklaasliedjes te brengen heeft. Voor o.a. winkelcentra is dit duo een attractie. Wie wil kan in het Sinterklaasboek een wens schrijven, of mogelijk een lied dat de Muziekpiet kan spelen. Geen boek zo mooi als dit Wandelend Sinterklaasboek, waarin een vriendelijke en grappige Piet de pen aanreikt.

Wat zullen we dit jaar vragen? Muziek en animatie tegelijk. De beide acteurs spelen leuk en handig op het publiek in en hebben oog voor iedereen van 1 tot 101 jaar oud!

Levend sinterklaasboek boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreSinterklaas
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Levend sinterklaasboek is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Levend sinterklaasboekITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Levend sinterklaasboek ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Levend sinterklaasboek zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.