Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Mr. Bean imitator boeken?

Wilt u Mr. Bean imitator boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mr. Bean imitator vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Mr. Bean imitator direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Mr. Bean imitator

MR. BEAN IMITATOR boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via 

Onhandige en egoistische situaties komen tot uiting in het wereldwijd geliefde personage Mr. Bean. Hij is bekend van zijn televisieseries, tekenfilmserie en films.Zo onhandig als hij is, neemt hij u graag het werk uit handen. Mr. Bean nodigt zichzelf samen met zijn Tedddy graag uit op uw event, verwelkomt uw gasten, opent uw nieuwe bedrijfspand en presenteert met gemak uw producten. Dit alles op gepaste... maar vooral aangepaste wijze!

Bio 

Met creaties van de geestelijk vader van 'Mr. Bean' -Rowan Atkinson- deed deze imitator in het land vele promotieactiviteiten voor de films van Atkinson. In 2007 werd hij door Veronica Magazine verkozen tot beste dubbel en in februari 2010 verzorgde hij vier dagen internationale optredens in Doha. In 2013 en 2014 is Bean's evenbeeld te zien in de commercial van de Foroxity bioscopen. Een korte film voorafgaande aan de hoofdfilm.

Animatie 

Bean mengt zich graag tussen de aanwezigen. In Bean's geheel eigen wereldje helpt hij mee in de bediening op uw feest, ontvangt uw gasten bij de deur en maakt vrolijk de dansvloer onveilig.

Promotie activiteiten 

Door u te onderscheiden van uw concurrenten geeft u uw bedrijf exclusiviteit en meerwaarde. Potentiële klanten op ludieke wijze laten ontvangen. 

Shoots

Uit ervaring blijkt dat humor het meeste effect heeft. Mr. Bean geeft gezicht aan uw bedrijf of dienst.

Uw eigen wensen 

Op verzoek speelt Mr. Bean graag in op uw wensen.

Mr. Bean imitator boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreAct
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mr. Bean imitator is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mr. Bean imitatorITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mr. Bean imitator ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mr. Bean imitator zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.