Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Mobishoot boeken?

Wilt u Mobishoot boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mobishoot vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Mobishoot direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Mobishoot

Het draait niet alleen om de foto’s, het gaat ook over uw marketing doelstelling. De gemaakte foto’s zijn het middel waarmee u met uw doelgroep communiceert. MobiShoot is hierdoor dus bij uitstek geschikt voor promotionele activiteiten, marketingacties of als traffic generator voor uw website.

‘take a picture, it will last longer´!

Ideaal om uw merk of boodschap onder de aandacht te brengen van een geselecteerd publiek. MobiShoot is een krachtige marketingtool om uw product, winkel, bedrijf enz effectief te promoten. U kent de uitdrukkingen: ‘één foto zegt meer dan duizend woorden

De MOBISHOOT heeft diverse mogelijkheden voor branding. Uiteraard het fotokader, de 120 cm hoge fotorol, reclame-uitingen op het beeldscherm en rekwisieten waarmee de beursbezoekers op de foto kunnen gaan

Ook is het mogelijk dat alle foto's die tijdens de beurs zijn gemaakt op uw website geplaatst kunnen worden. Op deze manier genereert u veel extra bezoekers op uw website. Hier zou een prijswinnaar op bekend gemaakt kunnen worden van de leukste/gekste foto. Het webadres wordt dan op het fotokader weergegeven. Deze foto krijgt met direct tijdens de beurs ook mee.

Mobishoot boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreAnimatie
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mobishoot is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van MobishootITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mobishoot ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mobishoot zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.